Sistemul Colibri a fost creat in Italia, in urma unei idei utile si practice. Acesta s-a extins inca de atunci la nivel international, fiind prezent in tot mai multe tari. Patentat pentru inovatie si unicitate, Sistemul Colibri este un mod simplu, exclusiv si inovator de a acoperi orice fel de carte, caiet sau manual scolar, instant.

O companie apreciata in intreaga lume pentru calitatea masinilor de ambalare a produselor pentru distributie si increderea serviciilor post-vanzare. Effe3ti si Cora Trade Center proiecteaza si aduc solutii de ambalare personalizate: masini automate si semi-automate de ambalat, masini pentru ambalare in folie termocontractibila, sisteme automate pentru manipularea incarcaturii.

http://effe3ti.ro

Brandul Artberry este un brand special, dedicat copiilor si pornit de catre compania ErichKrause, specific dezvoltarii creativitatii copiilor cu varste cuprinse intre 3-6 ani. Produsele Artberry sunt perfecte pentru a le creea celor mici un mod de joaca mult mai educativ, practic si creativ.

PLUS acorda o deosebita importanta „unicitatii”. S-a nascut din dorinta permanenta de a accepta noi provocari, acordand atentie chiar si celor mai mici detalii din viata de zi cu zi si transformand descoperirea in inventie si continuitate. Dorim sa aducem acasa „confortul” de la birou si sa transformam stilul de viata „placut” intr-un stil de lucru. Intersectand doua seturi diferite de valori, dam nastere unor idei noi si unor modele care transforma „lucrul” in „joaca” si „sarcinile de lucru” in „acte de creatie”.

Platforma utilajeambalare.ro aduce, sub acelasi acoperis, utilaje performante pentru ambalarea marfurilor pe paleti, ambalarea grupata, legare, formare si sigilare cutii si consumabile, distribuite in Romania, de catre Cora Trade CenterMasinile comercializate sunt fabricate sub numele unor branduri internationale, precum Effe3ti, Pacbro, GG Machine sau Pactur fiind create pentru a eficientiza si imbunatati munca clientilor nostri. 

Compania ECOBRA a fost fondata in anul 1893, in Nuremberg, de un mestesugar numit Johann Eichmüller. In Evul Mediu, in aceasta zona existau multe ateliere de fierarie in care se fabricau compasuri.
De atunci, ECOBRA se ocupa de conceperea si fabricarea compasurilor, atat pentru sectorul educational, cat si pentru cel profesional.

Marca ErichKrause inglobeaza o gama larga de produse si accesorii pentru birou, care garanteaza performanta dumneavoastra in activitatile de la birou sau scoala. Prin diversitatea de optiuni ErichKrause te insoteste natural si subtil zi de zi.

 

De ce Kalamos.ro?

 Din acelasi motiv pentru care nu mergeti in orice statiune, ci doar in statiunea preferata, din acelasi motiv pentru care nu folositi orice parfum, ci doar ACEL parfum, din acelasi motiv pentru care nu cumparati orice imbracaminte, ci doar aceea care va pune in valoare, din acelasi motiv veti alege Kalamos.ro, de care veti fi intotdeauna multumit de gama noastra de instrumente de lux.

Asociatia Clubul Sportiv al Persoanelor cu Handicap Neuromotor CUTEZATORII, a fost infiintata in anul 1997, la propunerea celor 21 de membri fondatori, majoritatea, persoane cu handicap neuromotor. Scopurile acestei Asociatii sunt: integrarea in societate a persoanelor cu handicap neuromotor, prin activitati sportive, culturale — educative si recreative si integrarea pe piata muncii a tinerilor prin angajare in Unitatea Protejata CUTEZATORII.

S.C. Corama Product  S.R.L. are ca obiect principal de activitate fabricarea articolelor de papetarie. Societatea foloseste un utilaj de ultima generatie, XEROX, achizitionat prin accesare unor fonduri europene. Cu ajutorul acestui utilaj performant firma realizeaza mai multe tipuri de afise, calendare, pliante ,reviste sau carti de vizita.

Produsele  Memoboards au aparut pentru prima data in anul 1993, in Cracovia, fiind produse de firma „Dom Korkowy s.c.”. In prezent, marca Memoboards ocupa un loc important si stabil in industria produselor de birou si pentru scoala. In baza unei vaste experiente si expertize de-a lungul anilor, Memoboards ofera produse proiectate exact dupa nevoile clientilor.

Artizanii Cutezatori s-a infiintat in urma unei dorinte de a ajuta persoanele care sunt in dificultatea de a-si gasi un loc de munca si de a demonstra inca odata ca persoanele cu dizabilitati si cele din grupuri vulnerabile se pot integra in societate avand diferite functii: manager, agent comercial , organizator de targuri si expozitii, croitor,etc.