Cora Trade Center

Image module

In 2019, dupa 13 ani de activitate, am ajuns la etapa in care liniile de business deja create sunt structurate in companii de sine statatoare, etapa in care se vor deschide toate portile de acces spre solutiile pe care le cautati.

In 2017, Cora Trade Center se reinventeaza si continua dezvoltarea sa sub conceptul de “a Business friendly company.”

Alaturi de parteneri de peste 12 ani, baza este crearea constanta a relatiilor pe termen lung, pe parcursul carora prietenia si încrederea sunt cel mai important reper.

Dorinta de performanta vine in sprijinul upgradarii fiecarei divizii prin parteneriate solide, construite pe parcursul anilor de activitate, cu scopul de a creste reciproc pe baza de incredere, munca si promisiuni tinute.

Valorile si scopul Cora Trade Center vin în sprijinul celor care necesita solutii complete si integrate, fiecare detaliu fiind gandit in favoarea partenerilor. Mai mult, in fiecare zi se face un pas nou pentru dezvoltarea echipei, a carei suport va fi tot timpul dedicat colaboratorilor.

Se inregistreaza prima comanda.

Se pun bazele unui colectiv de elita prin angajarea primului Reprezentant de vanzari si al unui Economist. Sunt semnate primele contracte de distributie printre care si cele ale unor personalitati juridice sonore ale orasului Alba Iulia, municipiu in care compania si-a inceput activitatea.  Sediul logistic de 40 de mp este mutat intr-o locatie noua de 150 mp.

Sunt semnate primele acte de import, din tari precum Ungaria si India.

Se infiinteaza o noua companie ca Unitate Protejata. Se extinde capacitatea de depozitare cu 300 mp.

Se achizitioneaza un spatiu nou de 750 mp pentru depozitare si 180 mp pentru birouri. Sunt semnate contracte de colaborare cu marci precum ErichKrause, Xerox, Herlitz, Vibac, etc.

Se extinde suprafata prevazuta pentru depozitare prin achizitia unei hale de 600 mp. Se achizitioneaza o linie de productie tipografica si articole de papetarie. Este inregistrata la OSIM marca Rosetta, prin intermediul careia se incepe productia unor articole proprii.

Se extinde gama de produse proprii prin achizitia unui utilaj nou pentru folie stretch, atat pentru uz manual, cat si pentru uz automat. Este semnat un contract de asigurare de creante cu firma Coface Austria Kreditversicherung AG Sucursala Romania.

Se optimizeaza procesele de aprovizionare si depozitare in colaborare cu o firma specializata.

Se implementeaza o noua solutie software ERP si BI, pentru eficientizarea proceselor de lucru si de raportare. Se construiesc spatii noi pentru birouri pe o suprafata de 160 mp.

Se extinde capacitatea de depozitare cu 660 mp, astfel ajungand la un total de 2300 mp, din care 380 pentru birouri si 1900 pentru depozitare. Sunt semnate doua contracte pentru fonduri nerambursabile, din programul MINIMIS, in valoare totala de 230.000 Euro.

Anul 2015 este anul care aduce cu el un parteneriat de succes si anume cel cu Microsoft, prin care Cora Trade Center devine partener educational autorizat. Participarea, pentru prima data, la cel mai mare targ din Romania, pentru utilaje si produse de ambalare, All Pack. Cora Trade Center devine unic distribuitor al utilajelor pentru ambalare Effe3ti, in Romania, Ungaria, Slovenia, Republica Moldova si Bulgaria.

Pe langa mijloacele fixe, constand in achizitia unei noi hale de 660 mp, s-a lansat linia de produse Alba Carolina, ca tribut adus cele mai mari cetati din Romania, aflata la Alba Iulia. In plus, s-a organizat editia cu numarul 1 al evenimentului dedicat produselor scolare, sub numele de Back to School.

Un an al organizarii si dezvoltarii care s-a invartit in jurul rebanding-ului Cora Trade Center; diversificarii portofoliului liniei de business Packaging; cresterii liniei de produse Alba Carolina; organizarii evenimentului Back to School, editia cu numarul 2 si participarii la cel putin 5 proiecte de CSR, adresate atat comunitatii locale, cat si nationale. 

Participam pentru a 3-a oara la Pack Expo.

Deschidem un al 2-lea magazin CTC STORE la Targu Mures.

Kangoopack isi contureaza pozitia de lider in materie de invotatie pentru produsele si sitemele de ambalare.

Cora Trade Center devine holding in cadrul caruia liniile de business anterioare se transforma in companii specializate.