Deoarece prin promptitudinea rezolvarii solicitarilor dumneavoastra, prin calitatea serviciilor si preturile competitive, prin integritate si dinamism, dumneavoastra veti avea doar de castigat. In acest fel solutiile oferite de Cora Trade Center vor fi intotdeauna in avantajul dumneavoastra. Atentia si orientarea spre nevoile dumneavoastra si spre vanzarea consultativa, noua viziune  asupra modului de a construi un parteneriat sunt alte cateva din motivele apreciate de partenerii Cora Trade Center.

  • Siguranta unui parteneriat de calitate pe termen lung
  • Calitatea reprezentantilor Cora Trade Center
  • Consiliere in vederea solutionarii tuturor solicitarilor dumneavoastra
  • Personal competent pe probleme specifice

Catalogul Cora Trade Center poate fi vizualizat online in format Flipping Page accesand link-ul Catalog Online CTC sau se poate solicita livrarea fizica a acestuia prin e-mail la adresa office@ectc.ro

In acest sens va recomandam sa trimiteti solicitarea dumneavoastra pe office@ectc.ro. Aceasta va fi redirectionata catre unul dintre reprezentantii de vanzari ai Cora Trade Center, care va stabilii alaturi de dumneavoastra produsele de interes si oferta financiara aferenta.

Politica de colaborare a Cora Trade Center permite acordarea unor termene de plata adaptate situatiei financiare a solicitantului conform rapoartelor COFACE, a rulajului lunar sau anual estimat, portofoliului de produse si a recomandarilor din piata.

Ne place calitatea si suntem diferiti!