Fiecare produs sau serviciu oferit de Cora Trade Center are in spate cele mai bune etaloane de calitate, pentru ca fiecare experienta a clientilor nostri sa fie unica.

Suntem perseverenti in ceea ce facem si cautam mereu cea mai buna solutie pentru clientii nostri. Ne luptam sa atingem cele mai inalte standarde de calitate si vrem ca fiecare pachet de servicii oferit clientilor nostri sa fie unul complex si mulat pe nevoile celor care ne trec pragul.

Pentru Cora Trade Center conteaza mereu ca fiecare client, furnizor sau partener sa primeasca exact ceea ce fiecare membru al echipei promite inca de la prima interactiune cu acestia. Ne axam pe promptitudine si respectarea cuvantului dat.

01.

Cum cumpar de la Cora Trade Center?

Pentru orice cerere de oferta, ne puteti contacta pe adresa de e-mail office@ectc.ro. Oferta de produse se afla in sectiunea cataloage, unde veti putea accesa codurile si puteti vedea produsele. De asemenea, dupa agrearea ofertei cu dumneavoastra, ca si companie, veti fi directionat catre platforma B2B. Daca sunteti client individual, puteti accesa magazinul nostru online.

02.

Ce imi ofera relatia de colaborare cu compania?

In compania noastra veti gasi siguranta unui parteneriat de calitate pe termen lung, promptitudine in interactiunea cu reprezentantii Cora Trade Center, consiliere in vederea solutionarii tuturor solicitarilor dumneavoastra si personal competent pe probleme specifice.

03.

In ce conditii pot cumpara la termen de plata?

Politica de colaborare a Cora Trade Center permite acordarea unor termene de plata adaptate situatiei financiare a solicitantului conform rapoartelor COFACE, a rulajului lunar sau anual estimat, portofoliului de produse si a recomandarilor din piata.

Layer

Cum pot sa obtin oferta de pret aferenta catalogului?

In acest sens va recomandam sa trimiteti solicitarea dumneavoastra pe office@ectc.ro. Aceasta va fi redirectionata catre unul dintre reprezentantii de vanzari ai Cora Trade Center, care va stabili alaturi de dumneavoastra produsele de interes si oferta financiara aferenta.

Unde pot vizualiza catalogul produselor?

Catalogul Cora Trade Center poate fi vizualizat online, in format flipping page, accesand link-ul
www.ectc.ro/catalog
sau se poate solicita livrarea fizica a acestuia prin e-mail la adresa office@ectc.ro.