Cora Trade Center inseamna 11 ani de experienta in domeniul biroticii si papetariei si perfectionarea in alte 6 domenii, care au garantat succesul companiei, precum cel de service IT, ambalare, produse de curatenie, retelistica, tipografie, produse si consumabile IT sau articole de lux.

Dorinta de a fi diferiti in fiecare domeniu ales ne-a plasat in 2013 in topul celor mai bune companii din Romania, pe sectorul de birotica si papetarie. In 2015 am devenit parteneri oficiali educationali ai Microsoft si am crescut divizia de ambalare, prin participarea la unul dintre cele mai importante targuri de profil din Romania, All Pack 2015, unde Cora Trade Center a adus cel mai mare stand de prezentare al unor utilaje si materiale de ambalare.

Calitatea produselor noastre si-a facut loc si printre rafturile magazinului nostru CTC Store, deschis in Alba Iulia, orasul mama al companiei noastre. Conceptul pilot a fost axat pe nevoia clientului individual.

Importanta pe care o dam clientilor se releva in portofoliul diversificat al companiei, care detine branduri de renume in materie de birotica, papetarie, ambalare sau articole de lux. Ne fac cinste nume precum ErichKrause, Herlitz, Pelikan, Xerox, Faber – Castell, Pilot, pe domeniul de birotica si papetarie, Montegrappa sau El Casco, atunci cand vorbim de produse de lux si Effe3ti, GG Machine sau Pactur, pe sectorul de ambalare.

Suntem mandri de realizarile noastre, care au avut mereu in spate o echipa unita si determinata, care astazi se poate numi generic  „familia CTC”.

11 ani de experienta au adus un portofoliu mare de clienti multumiti, care ne sunt si astazi, dupa mult timp, parteneri de afaceri si piloni de rezistenta in ceea ce facem in fiecare zi.

 

Istoricul CTC

12 Decembrie 2005

Inregistram prima comanda.

2006

Punem bazele unui colectiv de elita prin angajarea primului Reprezentant de vanzari si al unui Economist. Semnam primele contracte de distributie printre care si nume sonore ale orasului Alba Iulia. Mutam sediul logistic de 40 de mp, intr-o locatie noua de 150 mp.

2007

Semnam primele acte de import, din tari precum Ungaria si India

2008

Infiintam o noua companie ca Unitate Protejata. Extindem capacitatea de depozitare cu 300 mp.

2009

Achizitionam un spatiu nou de 750 mp pentru depozitare si 180 mp pentru birouri. Semnam contracte de colaborare cu marci precum ErichKrause, Xerox, Herlitz, Vibac, etc.

2010

Extindem suprafata de depozitare prin achizitia unei hale de 600 mp. Achizitionam o linie de productie tipografica si articole de papetarie. Inregistram la OSIM marca Rosetta sub care incepem productia unor articole proprii.

2011

Extindem gama de produse proprii prin achizitia unui utilaj nou pentru folie stretch, atat pentru uz manual cat si pentru uz automat. Semnam un contract de asigurare de creante cu firma Coface Austria Kreditversicherung AG Sucursala Romania.

2012

Optimizam procesele de aprovizionare si depozitare in colaborare cu o firma specializata.

2013

Implementam o noua solutie software ERP si BI, pentru eficientizarea proceselor de lucru si de raportare. Construim spatii noi pentru birouri pe o suprafata de 160 mp.

2014

Extindem capacitatea de depozitare cu 660 mp, astfel ajungand la un total de 2300 mp, din care 380 pentru birouri si 1900 pentru depozitare. Semnam doua contracte pentru fonduri nerambursabile, din programul MINIMIS, in valoare totala de 230.000 Euro.

2015

Anul 2015 e anul care aduce cu el un parteneriat de succes si anume cel cu Microsoft, prin care Cora Trade Center devine partener educational autorizat. Participam pentru prima data la cel mai mare targ din Romania, pentru utilaje si produse de ambalare, All Pack. Cora Trade Center devine unic distribuitor al utilajelor pentru ambalare Effe3ti, in Romania, Ungaria, Slovenia, Republica Moldova si Bulgaria.