Alba Iulia

A doua capitală a românilor, marchează în sufletul acestora unirea Principatelor Române de la 1 decembrie 1918, zi care devine Ziua Națională a României. Construcția cetății de renume, Alba Carolina, este finalizată în timpul domniei împăratului Carol al VI-lea.

Cetatea Alba Carolina

Cetatea Alba Carolina este un loc plin de poveste și de magie. Sute de ani de evenimente fac astăzi istoria românilor. Povești ascunse dau astăzi viață celei mai mari cetăți de tip Vauban din Europa de Sud-Est. Însemnul cetății a rămas înrădăcinat în memoria poporului român, ca un important simbol în construcția istoriei române.

Rosetta

Linia de produse „Alba Carolina”, create sub brandul Rosetta, este încă un pas spre consolidarea primului brand de oraș din țară, cel al Cetății Alba Carolina, din Alba Iulia. Gama ce a fost lansată în septembrie va construi treptat o varietate de produse de papetărie și birotică

Istoria în viața ta

Însemnul cetății „Alba Carolina” poate deveni decorul perfect pentru oricare birou. Cu un design minimalist dar colorat în culorile brandului Rosetta, produsele „Alba Carolina” vor insufla aerul istoriei oricărei zi de muncă, aparent banală.

Alternativa perfectă

Pentru cei care preferă să poarte mereu la îndemână un carnețel pentru notițe, Rosetta a creat notesurile perfecte. Ilustrația Catedralei se găsește atât pe fundal roz, cât și albastru, în versiunile Matematică sau Dictando, pe dimensiunea A6, de 48 de file.

Original cu Rosetta

Acestea sunt perfecte atât pentru birou cât și pentru școală, evidențiindu-se prin culoare și imaginile originale care poartă însemnul cetății, ajunsă astăzi un element important în istoria României.

Locul unde istoria prinde viață

În zilele noastre, istoria prinde viață în cetatea de curând restaurată, unde soldați daco-romani se luptă încă pentru a-și dovedi puterea și domni și domnițe în costume tipice perioadei de sub dominația Imperiului Habsburgic, dau binețe fiecărui turist care ajunge în cetate.

Cetatea Alba Carolina

Produse de birotică

by Rosetta

Agenda nedatată este perfectă pentru orice împrejurare. Are ca imagine Cetadrala Ortodoxă și subliniază cel mai important simbol al cetății, printr-o schiță în culoarea vișiniu al brandului Rosetta, având ca însemn pe copertă, logo-ul cetății. Agendele își pot găsi locul atât pe biroul dumneavoastră, cât și pe masa de studiu al studenților.

Mapa „Alba Carolina” este un produs care dă viață biroului dumneavoastră. Un articol simplu, dar elegant, care va putea fi casa oricărui document rătăcit pe birou. Schița Catedralei Ortodoxe și însemnul cetății sunt imaginea ideală pentru a înfrumuseța munca la birou.

Pixurile „Alba Carolina” prind culoarea vișinie a brandului Rosetta, având însemnul cetății gravat pe corpul acestuia. Un pix elegant, cu o scriere ușoară și clară, un produs ce este complementar agendei din linia noastră de produse.

agenda-cetatea-alba-carolina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rechizite-cetatea-alba-carolina

Rechizite școlare

by Rosetta

Puțin din istoria cetății „Alba Carolina” se poate regăsi acum pe băncile studenților sau elevilor.  Fie că vorbim de caiete sau alte articole utile, însemnul cetății va înfrumuseța orice temă sau curs.

Caietele „Alba Carolina” A4 ilustrează monumente și momente importante din cetate. Unele marchează schimbul de gardă din cetate și frumoasele exemplare de cai din rasa friziană, iar altele ilustrează Catedrala Ortodoxă. Viitoarele produse vor ilustra toate monumentele istorice importante din Alba Iulia. Caietele A4 pot fi de Matematică sau Dictando, de 48 sau 60 de file.

Caietele „Alba Carolina” A5 sunt ideale pentru școală. Se pot găsi în diferite variante, având ca imagine schița Catedralei Ortodoxe, fotografia acesteia sau frumosul schimb de gardă, devenit obicei în cetate. Caietele A5 pot fi de Matematică sau Dictando, de 48 sau 60 de file.

Rosetta ”Alba Carolina”

Împreuna descoperim Alba Iulia

Produsele Rosetta „Alba Carolina” au fost lansate în septembrie 2016. Obiectivul principal al brandului este de a creea prin această linie un strop de recunoștiință pentru magia cetății tuturor românilor. Gama de produse se va extinde în 2017 până la peste 50 de produse esențiale la birou, acasă sau la școală.

rosetta-birotica-si-papetarie

Rosetta

Tot ce ai nevoie zilnic la birou

 Brandul Rosetta a fost lansat în anul 2008, din dorința de a construi o gamă de produse personalizate de papetărie, pentru clienții Cora Trade Center.

Articolele de papetărie sunt produse exclusiv în tipografia proprie, Golden Soul, compania CTC reușind astfel să ridice calitatea produselor la un nivel înalt.

Împreună promovăm

Cetatea Alba Carolina

Prin crezul că fiecare brand se construiește pas cu pas, Cora Trade Center dă partenerilor săi din toată țara posibilitatea de a răspândi puțin din ceea ce înseamnă imaginea celei mai mari cetăți de tip Vauban din Sud-Estul Europei. Imaginea cetății nu este doar un motiv de mândrie al antreprenorilor locali ci și a tuturor românilor care pot contribui la promovarea acestui monument istoric.

50.

Produse de birotică și papetărie promovate în întreaga țară

42.

Obiective turistice din Cetatea Alba Carolina promovate pe coperta produselor Rosetta

43.

Puncte de vânzare în toate județele din România. Împreună promovăm istoria și cultura.

Contactează-ne

Împreuna descoperim Cetatea Alba Carolina

office@ectc.ro
Str. Garii Nr. 4B, Alba Iulia, jud. Alba, 510194
Tel: 0258 817 842 Fax: 0258 817 822