Comments

  Echipa Cora Trade Center

  Dragi parteneri,

  In ultimii ani am observat ca modelul solicitarilor pietei s-a schimbat constant, am observat ca primim intrebari tot mai specifice, ca se solicita consultanta detaliata pe domenii distincte de activitate si am inteles ca pentru a intra in profunzimea domeniilor de activitate deservite avem nevoie de specialisti dedicati.

  Am hotarat astfel sa ne aliniem tendintei globale de specializare pe domenii de competente si sa crestem specialisti pregatiti oricand sa ofere experiente pozitive si solutii personalizate.

  Am parcurs mai multe etape in acest proces de specializare iar cum am ajuns la etapa in care liniile de business deja create sunt structurate in companii de sine statatoare, etapa in care se vor deschide toate portile de acces spre solutiile pe care le cautati.

  Cora Trade Center devine un grup de mai multe companii in cadrul carora echipele formate in ultimii ani isi vor desfasura activitatea ca adevarati profesionisti pe segmentul de competente a fiecareia dintre acestea.

  Va prezentam forma de organizare si domeniile de activitate, asociate fiecare in cadrul unei companii specifice care va incepe sa functioneze sub aceasta forma din 01 August 2019:

  Cora Office Solutions – solutii specializate in domeniul Papetarie – Birotica, IT, produse generale de Igiena, Protectia Muncii si Ambalare

  Cora Industrial Solutions – solutii profesionale integrate in domeniul ambalarii si depozitarii industriale

  Corama – magazin Online

  Golden Soul – Tipografie digitala si Offset

  CTC Store  – lant de magazine de papetarie si birotica dedicat comertului cu amanuntul

  Oamenii de legatura vor ramane aceleasi persoane devotate si dornice sa sprijine clientii cu noi si noi solutii, intr-un proces continuu de optimizare procese, costuri, confort si siguranta la locul de munca.

  Iar noi, ca si grup de companii, ramanem fideli principiilor si valorilor noastre de actiune bazate pe relatii pe termen lung, imbunatatire continuua si solutii personalizate pentru fiecare client.

  Va multumim pentru increderea aratata din 2005 si pana in prezent.

  Echipa Cora Trade Center,