Comments

  Produsele de birotică și papetărie Rosetta Alba Carolina – Din Orașul Unirii, pentru România

  Produsele de birotică și papetărie Rosetta „Alba Carolina” au fost lansate în Septembrie 2016, obiectivul principal al brandului fiind acela de a ne exprima un strop de recunoștință pentru magia Cetății tuturor românilor.

  Aerul mistic al istoriei Cetății „Alba Carolina” se poate resimți pe băncile studenților sau elevilor.  Fie că vorbim de caiete sau alte articole utile, însemnul Cetății va înfrumuseța orice temă, curs, sau chiar birou, obiectivul nostru fiind acela de a ajunge nu doar în sălile de clasă, ci și în instituții publice sau private.

  Image module

  Prin crezul că fiecare brand se construiește pas cu pas, Cora Trade Center oferă partenerilor săi din întreaga țară posibilitatea de a răspândi puțin din ceea ce înseamnă imaginea celei mai mari cetăți de tip Vauban din Sud-Estul Europei. Imaginea Cetății nu este doar un motiv de mândrie al antreprenorilor locali ci și al tuturor românilor care pot contribui la promovarea acestui monument istoric de excepție.

  Plecând inițial de la nivel local, din Orașul Marii Uniri, pasiunea noastră a fost răsplătită prin atingerea obiectivului de a distribui partenerilor din întreaga țară peste un milion de produse Rosetta Alba Carolina.

  Anul acesta, întâmpinăm sezonul Back to School cu o gamă mult mai variată de articole de birotică și papetărie, concepute în totalitate în departamentul nostru de creație și produse integral în tipografia proprie.

  Astfel, gama Rosetta Alba Carolina, s-a completat anul acesta, anul Centenarului Marii Uniri, cu:

  Image module

  Caietele „Alba Carolina” A4 dictando și aritmetică de 60 și 80 de file;

  Caiete “Alba Carolina” A5 dictando și aritmetică de 48 și 80 de file care surprind cele mai importante monumente din cadrul cetății bastionare Alba Carolina, precum și instantanee din peisajul inedit al fortificației;

  Folii de protecție;

  Carnețel capsat A6 de 32 de file;

  Bloc notes velin de 50 de file, cu spirală;

  Separatoare DL;

  Image module
  Image module

  Bibliorafturi diverse culori;

  Dosare din carton plic;

  Dosare din carton cu șină;

  Cutii de arhivare;

  În anul Centenarului Marii Uniri, ne respectăm în continuare angajamentul dezvoltării liniei de produse de birotică Rosetta Alba Carolina și sărbătorim 100 la puterea a 3-a de români fericiți, invitându-vă să vizitați Cetatea tuturor românilor și să descoperiți întreaga colecție de produse cu același nume în magazinele noastre CTC STORE din Alba Iulia și Târgu-Mureș, la partenerii noștri din țară, sau să solicitați o ofertă la adresa de e-mail office@ectc.ro.

  Your email address will not be published.