Comments

  CTC STORE aniverseaza 3 ani colorati si creativi

  Luna Iulie a marcat aniversarea a 3 ani de la deschiderea CTC STORE in Alba Iulia. De 3 ani, CTC STORE, un brand al Cora Trade Center, unul dintre cei mai importanti jucatori din domeniul distributiei articolelor de birotica si papetarie din tara noastra, aduce mai aproape de consumatorul individual produse de birotica, rechizite si produse pentru dezvoltarea creativitatii celor mici si a celor mari, de cea mai buna calitate, cu acreditari de calitate si siguranta, ale celor mai cunoscute branduri din domeniu.

  Din dorinta de a demonstra ca cel mai important factor in decizia de cumparare a acestor produse este calitatea, la CTC STORE selectam cu grija toate produsele, de la agrafe de birou, pana la instrumente de scris si accesorii de birou de lux.

  Pe langa criteriile legate de calitate, CTC STORE aduce aproape de clientii sai produse cu design unic, precum stilourile pentru stangaci, produse cu proprietati inedite precum plastilina Artberry fabricata in totalitate din ingrediente non-toxice, sau ghiozdanele ergonomice Herlitz acreditate de Societatea Romana de Pediatrie.

  Cu ocazia aniversarii, Cosmin Stanciu, managing partner Cora Trade Center si fondator CTC STORE marturiseste ca “CTC STORE a luat nastere din dorinta de a crea un concept diferit, de a educa clientul final in alegerea articolelor de care are nevoie la birou, la scoala sau acasa. E important ce ghiozdan alegem noi parintii pentru cei mici, e important cu ce stilou semnam un acord la locul de munca, este important ce creioane colorate folosim atunci cand coloram impreauna cu cei mici. CTC STORE este despre calitate, varietate, culoare și imaginatie, CTC STORE este pentru cei mici și pentru cei mari, pentru elevi sau studenti, pentru parinti si bunici”.

  Aniversarea CTC STORE a adus, de asemenea, multe surprize. Din dorinta de a fi din ce in ce mai aproape de voi, am ales sa marcam aniversarea magazinului prin deschiderea unui nou magazin in Targu-Mures.

  In noul magazin CTC STORE din incinta Palas Dambu veti gasi intotdeauna ceea ce cautati in materie de rechizite scolare, produse de birotica si papetarie, produse pentru dezvoltarea creativitatii si chiar cadouri rafinate pentru cei dragi, avand posibilitatea de a alege din colectiile de instrumente de scris si accesorii de lux.

  Va invitam sa descoperiti si in Targu-Mures produse ale brand-urilor de renume precum ErichKrause, Plus, CoLibri, Pierre Cardin, Pelikan, Herlitz, Faber-Castell, Schneider, sau Xerox.

  La ceas aniversar, dorim sa va multumim in primul rand voua, clientilor nostri, care ne dati energia de a fi mereu creativi, dar si furnizorilor, care ne sunt mereu aproape si totodata sa ne reinnoim promisiunea de a aduce intotdeauna pe birourile voastre doar produse si rechizite de cea mai buna calitate.

   

  Your email address will not be published.