Comments

  De 12 ani alaturi de voi

  Astazi, 12.12.2017, se implinesc 12 ani de activitate Cora Trade Center!

  Ce frumos s-au aranjat cifrele, nu-i asa? Si, pentru ca ne cunoasteti bine, stiti ca nu credem in coincidente si ne bucura prezenta de trei ori a numarului 12, mai ales astazi, acesta avand si semnificatii complexe.

  Printre acestea amintim faptul ca foarte putine numere se pot divide in atat de multe subunitati precum 12: jumatati, sferturi, treimi, sesimi si doisprezecimi. Aceasta poate fi si explicatia de ce a fost ales ca etalon al impartirii timpului, multiplii lui 12 fiind folositi pentru exprimarea timpului si spatiului.

  Numarul 12, la 12 ani, ne-a adus noroc, prin puterea de organizare si dezvoltare – din acest an suntem uniti printr-o noua imagine fresh si 5 linii de business distincte, dar conectate:

  – Office Solutions, Packaging Solutions, Printing & Publishing, IT Equipment & Supplies si Safety & Cleaning –

  Toate aceste nu sunt datorate numerologiei, ci echipei si colaboratorilor, fara de care nu ne-am afla astazi in acest punct al dezvoltarii.

  Multumim, ne inclinam!

  Iata ce am reusit sa construim impreuna, etapizat, in acesti 12 ani:

  ”Avem incredere ca impreuna vom continua pe drumul frumos pe care ne-am inscris, astfel incat sa fim cu totii bucurosi si mandri de rezultatele obtinute.

  Reusim Impreuna!

  Cu drag si respect,

  Cosmin Stanciu, Radu Bartos si Mariel Petric.”

   

  Your email address will not be published.