Comments

  Idei de cadouri corporate

  Vor primi multe cadouri, tu ofera-le mai mult decat un obiect, daruieste-le o amintire.

  Cadouri corporate personalizate sau nepersonalizate?

  Depinde de colaboratori. Ei pot fi impartiti in mai multe categorii, depinzand de profilul, relatia existenta si planurile de viitor ale companiei din partea careia se ofera cadoul.

  Pentru a-i fideliza pe colaboratorii existenti recomandarea noastra sincera este de a alege produse calitative, insa care nu necesita depasirea bugetului stabilit. Un bun exemplu in acest sens sunt agendele Unika si accesoriile de birou barbatesti sau feminine, care isi arata utilitatea in fiecare zi de munca.

  Pe langa multitudinea de agende – exista 6 game din care se poate alege + agende din piele, piele ecologica, materiale reciclate, alte idei de cadouri pot fi:

  • Portmonee
  • Set-uri mape birou
  • Etui pixuri
  • Etui carti de vizita
  • Portchei
  • Breloc
  • Mape documente
  • Port farduri

  Oricare dintre amintirile de mai sus, pot fi oferite nepersonalizate sau personalizate. Pentru acei colaboratori speciali, cu care exista un parteneriat deosebit sau viitori posibili parteneri de afaceri, va recomandăm, din experienta, personalizarea lor. In functie de cadoul ales, personalizarea este posibila in mai multe variante, pe care vi le recomandam cu drag.

  Nota personala

  Notele personale primesc nota 10 pentru ca orice cadou, oricat de ridicat ar fi pretul de achizitie, nu se compara cu adaugarea unei note personale. Cel mai apreciat tip de nota personala este cea scrisa de mana si ce amintire se imbina mai bine cu aceasta decat un pix sau stilou Pierre Cardin.

  Ce anume sa fie scris drept dedicatie?

  Poate aveti un element comun despre care va place sa glumiti cand va intalniti, poate exista vise pe care persoana careia ii daruiti amintirea le doreste implinite sau poate va amintiti data la care ati semnat contractul de colaborare si doriti sa faceti o urare in acest sens si sa scoateti in evidenta cresterea relatiei respective de afaceri.

  In cazul in care i se ofera atat o agenda, cat si un pix sau stilou, va recomandam sa surprindeti cu scrierea unei urari mai personale exact pe fila din agenda, care corespunde cu data nasterii persoanei care primeste agenda. Cu siguranta va fi surprins sau surprinsa 🙂

   

  Pasiuni

  Pentru cei pe care ii cunoasteti mai indeaproape, va sugeram oferirea unei amintiri mai putin tipice, care nu necesita utilizarea ei in mediul de lucru al biroului, ci intr-un mediu mai intim, acasa. Pasionatii de gatit si gurmanzii vor aprecia seturile Vanilla Season.

  Oricat de mare sau de mica va fi amintirea oferita, cu siguranta va fi insemnata pentru ca a fost un gand bun indreptat spre cel sau cea careia ii revine acel cadou.

  Cu cat este mai personal, cu atat mai bine, asadar spor la ales!

  Noi va stam la dispozitie cu mai multe recomandari si idei, oricand.

  Your email address will not be published.