Comments

  Distractie cu Artberry

  Daca va intrebati cum a fost pana acum la Atelierele de creatie Artberry, va povestim astazi. Sunt deja doua evenimente la care cei mici au luat parte. Am desenat impreuna, ne-am jucat si am povestit despre desenele noastre.
  Puteti vedea si voi mai jos cat de creativi au fost cei mici. Fiecare ora a insemnat culoare si zambete. Asta pentru ca produsele Artberry au fost special create pentru a le aduce celor mici o stare de bine si de veselie.

  Va invitam asadar pana la sfarsitul lunii la atelierele noastre, in fiecare miercuri si vineri, de la ora 17:00. Nu uitati ca atelierele sunt gratuite si cu pliantul Artberry, pe care il gasiti la spatiul de joaca din Alba Mall, puteti primi pe loc o cutie de creioane colorate.
  Veniti cu pliantul in magazin si haideti sa coloram lumea cu Artberry!

  Detalii AICI:
  http://ectc.ro/artberry/

  Cel mic trebuie sa fie mereu in contact cu activitati care ii pot dezvolta abilitatile creative. Pentru asta, CTC Store, in parteneriat cu Mini Happy Kids, din Alba Mall, organizeaza pe perioada 4 mai – 1 iunie, campania „Creeaza, coloreaza si castiga cu Artberry”, care include „Atelierele de creatie Artberry”, ce vor fi organizate la spatiul de joaca din Alba Mall. Cei mici vor vea ocazia sa deseneze, modeleze si coloreze cu produsele Artberry, iar la finalul campaniei, primele trei cele mai frumoase desene vor fi premiate de catre CTC Store si partenerul sau. Inscrierele se pot face atat pe loc, la spatiul de joaca, cat si online.
  Vino cu cel mic la joaca si sustine-i creativitatea si imagintia. Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina noastra speciala destinata campaniei, accesand linkul de mai jos:

  http://ectc.ro/artberry/