Comments

  Al doilea castigator din Luna Iubirii

  Interviu cu cel de-al doilea castigator din „Luna Iubirii”

  R: Buna seara. Bine ati venit. Ma bucur sa va cunosc. O sa va rog sa imi acordati cateva minute pentru cateva intrebari despre CTC Store.

  Pintea Monica: Buna seara. Sigur ca da. Eu colaborez de foarte mult timp cu CTC.

  R: Ati spus ca aveti o colaborare cu CTC  Store de foarte mult timp. Cum ati ajuns prima data la noi?

  Pintea Monica: Am o colaborare frumoasa cred ca de vreo 4 ani. Colaborez cu doamna Radulescu, un om deosebit in firma dumneavoastra, un om de nadejde si un om care e „omul potrivit, la locul potrivit”, cum se spune.  Dansa a fost mesagerul dumneavoastra spre mine acum 4 ani. Nu erati in zona atunci, adica nu stiam de existenta domniei voastre. Aveam nevoie de produsele dumneavoastra si dansa a fost mesager.  De cate ori aveam nevoie, dansa ma ajuta sa ajung la produsele dumnevoastra.  Am fost foarte fericita cand ati aparut in mall (n.r. Alba Mall) pentru ca erati foarte aproape de mine. Meseria pe care o desfasor este destul de tarzie, adica ajung acasa dupa ora 17, cand multe dintre magazine nu mai sunt deschise. Asa au fost de fapt inceputurile colaborarii noastre cu firma dumneavoastra.

  R: In magazinul nostru ati interactionat doar cu Nicoleta?

  Pintea Monica: Nu. Acolo sunt niste oameni deosebiti. Ori de cate ori ajung acolo si nu numai eu, si ceilalti din jurul meu – am chiar persoane cunoscute care ajung la dumneavoastra –  sunt incantati de modul in care sunt serviti, materialele pe care dumneavoastra le aveti acolo, cel putin de papetarie, de birotica, de IT. Eu acum doi ani am colaborat chiar si prin prisma tipografiei. Ii multumesc doamnei/domnisoarei de acolo pentru ca m-a ajutat. Am scos o carticica cu copiii pe care ii conduc – „Micii scriitori” – si m-ati ajutat foarte mult si atunci.

  R: Cum vi se par produsele din magazinul nostru?  Vi s-a intamplat sa nu gasiti ceva?

  Pintea Monica: Nu. Tocmai. Nu am avut niciodata. De la ac de gamalie, pana la ultima achizitie, o ascutitoare electrica, pe care am comandat-o si a venit in scurt timp. Deci nu am avut nicio problema.

  R: Ati mai recomanda magazinul nostru?

  Pintea Monica: Cu siguranta. Eu am contact cu foarte multi parinti, avand in vedere meseria pe care o am. La dumneavoastra, din fericire, gasim copertele acela colorate de care noi avem nevoie. Albastre, rosii, pentru toate tipurile de carti, caiete, rosii, galbene, deci toate culorile si intr-adevar recomand cu caldura CTC. Si preturile sunt accesibile. Eu sunt colectionar de agende, iar doamna Radulescu m-a prins, a venit repede sa imi arate agendele si binenteles, am si cumparat. Foarte frumoase.  Nu am nici un capat de hartie care sa nu fie de la Cora Trade Center. Nu am.  Si astazi (n.r. 27.02) am fost, m-au felicitat ca am castigat si am luat tonerul si am plecat. M-am uitat spre toner si domnul care era de servici, m-a intrebat „Doriti toner?”, am luat tonerul si am plecat. Chiar mi-au usurat activitatea pe care o desfasor.

  R: Credeti ca CTC Store este o alternativa la alte magazine mari de papetarie din mall?

  Pintea Monica: Nu cred ca lipseste. Sub nicio forma. Si preturile sunt pe masura. Intalnim ghiozdane si la preturi destul de accesibile, pentru toate buzunarele. Gasim si gama de lux, care ne face cu ochiul mereu.  Sunt foarte frumoase. Fiica mea si-a cumparat doua ghiozdane. De fiecare data gaseste ceva. Si raportat la personal, de fiecare data cand mergem ne saluta si interactioneaza foarte bine cu noi.  Nu este data sa intru si sa nu cumpar nimic. Te indruma, te ajuta.

  R: Va multumesc frumos pentru interviu si va doresc o seara minunata.

  Pintea Monica: Multumim si noi. O seara frumoasa!