Blog categories

Comments

    Cora Trade Center in Topul Firmelor din judetul Alba

    In data de 4 noiembrie 2015, echipa Cora Trade Center a fost prezenta la evenimentul de decernare a premiilor de excelenta pentru firmele din judetul Alba. Evenimentul a fost organizat de catre Camera de Comert si Industrie Alba, cu scopul de a recunoaste cele mai competitive firme din judet si contributia acestora la cresterea economica locala.

    Cora Trade Center s-a numarat si in acest an printre castigatorii anuntati de catre Camera de Comer si Industrie din Alba. Compania s-a clasat pe locul I in topul intreprinderilor mici si mijlocii, din domeniul comertului cu ridicata si al altor bunuri de consum gospodaresc. Clasificarea firmelor a fost facuta pe baza cifrei de afaceri din anul 2014, iar numarul total de operatori economici intrati în competitie, pe toate domeniile, a atins 1251.

    Alaturi de Cora Trade Center a fost premiata si firma Golden Soul, care este reprezentata de aceiasi 3 actionari, clasandu-se pe locul I in topul intreprinderilor mici, din domeniul fabricarii articolelor de papetarie.

    Suntem mandri de performanta recunoscuta de catre administratia publica locala si ne bucuram ca munca in echipa, atentia la detalii si eforturile noastre ne-au clasat pe o pozitie importanta in „Topul Firmelor 2014”. Acest premiu ne motiveaza sa crestem in continuare si sa ne depasim standardele personale de calitate si performanta. Le multumim tuturor din echipa Cora Trade Center, fara de care nu am fi reusit sa atingem performanta.