Comments

  CTC, prezenta la targul All Pack 2015

  In perioada 28 octombrie – 1 noiembrie, Cora Trade Center (CTC) se alatura expozantilor de echipamente si consumabile in domeniul ambalarii, la editia a 17-a a targului All Pack, organizat de RomExpo Bucuresti.

  Pe parcursul celor 4 zile de desfasurare a targului, vizitatorii vor putea descoperi cele mai eficiente si inovative utilaje de ambalare, care vor fi prezentate prin demonstratii live, la standul CTC. Compania este unic distribuitor in Romania al brandurilor Effe3ti, GG Machine si Pactur.

  In cadrul targului, vor putea fi testate modele Effe3ti S2300 si S300 TP cu turn de 2,5, GG Macchine 1200 A250 si Pactur Lady Pack 65 A2 si Auto 60 Unica. Produsele prezentate aduc un plus de inovatie in domeniu, facilitand operatiunile de ambalare, astfel incat clientul sa isi poata eficientiza munca.

  CTC ofera vizitatorilor sai posibilitatea de a beneficia de consultanta gratuita, in cadrul targului, din partea specialistilor autorizati, pentru a gasi cele mai bune solutii personalizate, mulate pe nevoile fiecarui antreprenor interesat de cresterea afacerii proprii.

  Timp de 4 zile, cei care vor trece pragul RomExpo Bucuresti vor benefica de informatii utile pentru cresterea afacerii din domeniul ambalarii, utilizand unele dintre cele mai bune produse existente pe piata romaneasca.

  **

  Cora Trade Center (CTC) este compania clientilor eficienti, pasionati de perfectiune, care prefera utilaje adaptate nevoilor lor, depasind limitele impuse de caracteristicile standard. In urma celor 10 ani de experienta, CTC propune produse la standarde inalte de calitate, ca unic importator al unor marci de talie internationala precum: Effe3ti, GG Machine si Pactur.