Comments

  Cora Trade Center devine partener organizat Microsoft

   

  Cora Trade Center devine partener educational autorizat al Microsoft

  Cora Trade Center primeste distinctia datorita devotamentului pentru clientii academici

  Alba Iulia, Alba, Romania, Octombrie, 21, 2015 –Cora Trade Center (CTC) – „Ne place calitatea si suntem diferiti” anunta astazi afilierea ca partener autorizat educational al Microsoft, demonstrandu-si abilitatea de a satisface nevoile de dezvoltare continue, din mediul dinamic de business al clientilor Microsoft. Pentru a dobandi o autorizatie Microsoft Authorized Educational Partner, partenerii trebuie sa completeze un test pentru a-si demonstra nivelul de licenta academica si expertiza de piata.

  Programul APE este conceput pentru a pregati revanzatori ai licentei academice Microsoft, ii autorizeaza pentru a achizitiona si revinde licente academice Microsoft si a demonstra potentialilor clienti ca sunt recunoscuti ca parteneri academici. Cora Trade Center (CTC) este compania clientilor care apreciaza calitatea si care sunt mereu in cautare de servicii sau produse deosebite si ultimele tehnologii din domeniu lor. CTC activeaza pe piata biroticii si papetariei de peste 10 ani, adaugand in portofoliu si servicii de tiparire, service IT si obiecte de lux. Experienta echipei si pasiunea pentru lucrurile construite cu rabdare si dedicatie au pus bazele unei afaceri aflate in continua dezvoltare.

  „Aceasta licenta Microsoft APE arata devotamentul nostru si expertiza pe piata academica de IT si demonstreaza cunostintele noastre despre Microsoft si produsele sale academice”, Radu Bartos – Managing Partner Cora Trade Center. Speram sa acceleram viteza de crestere a succesului clientilor nostri academici, prin a le servi drept consilieri in tehnologie pentru cererile lor. ”

  „Prin dobandirea certificatului APE, partenerii isi arata devotamentul si capacitatea de a oferi produse academice la preturi reduse, pietei educationale”- Anthony Salcito, vicepresedinte pe Educatie al Sectorului Public International al Microsoft Corp. „Aceasta licenta, impreuna cu alte initiative partenere pe educatie, ofera partenerilor nostri recunoastere pe ariile lor de expertiza si clientilor nostri academici siguranta ca achizitioneaza produse de la specialisti IT academici.”

  Programul APE este creat pentru a autoriza si echipa organizatii care livreaza produse si servicii academice prin platforma Microsoft, prin pregatire, resurse si suportul de care au nevoie pentru a le oferi clientilor lor experiente si rezultate superioare.

  Cora Trade Center este mereu prezenta in viata clientilor sai, prin solutii personalizate, alternative, de ultima generatie si metode pliate pe nevoile acestora. Peste 1000 de clienti din toata tara au beneficiat, de-a lungul celor 10 ani de existenta, de experienta CTC si dorinta continua de perfectionare. Cora Trade Center inseamna specialisti in domeniu, solutii pentru toate problemele clientilor si sprijin in dezvoltarea companiilor![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]