Instrumente de scris

Daca te numeri printre cei care stiu sa aprecieze frumosul, eleganta si traditia, Cora Trade Center iti pune la dispozitie o gama impresionanta de stilouri de lux apartinand unor branduri recunoscute oriunde in lume, inglobate in colectia Luxury Pen Club a magazinului nostru online Kalamos.ro, o colectie dedicata instrumentelor de scris de lux. De exemplu, poti opta pentru un brand nascut din pasiunea de a crea frumosul, asa cum este Montegrappa, renumitul producator de instrumente de scris infiintat inca din anul 1912, care creeaza si astazi, sau poti alege instrumentele de scris marca Pelikan, fabricate in mai mult de 300 de pasi distincti, ce se remarca prin materiale deosebite si un design singular precum Souveran (m400, m600, m800, m1000) sau Toledo, urmate de inventatorii creionului Faber Castell (ex: Ambition, E-Motion, etc).

Asadar, va oferim accesul la un portofoliu bogat de stilouri exceptionale, exotice, cu personalitate si un spirit imbatabil. Oricare din exemplele date se pot transforma intr-un cadou de lux exceptional.

In cadrul colectiei veti regasi stilouri, rollere, pixuri sau creioane mecanice, realizate din materiale pretioase sau placate cu pietre pretioase, in editie limitata sau in serie.

Instrumente de scris in epoca moderna

S-ar crede ca in epoca moderna, a smartphone-ului, a tabletei si a laptop-ului, scrisul de mana este subestimat, insa nu putini sunt aceia care prefera sa-si exprime sentimentele cele mai adanci folosind stiloul si hartia reala. Fiind insa destul de rar utilizat, scrisul de mana a inceput sa fie privit ca o adevarata arta. Exista numeroase persoane, denumite injust „de moda veche”, care folosesc tehnologia moderna doar la indeplinirea sarcinilor de munca, insa in relatiile cu cei dragi prefera comunicarea la distanta prin intermediul scrisului de mana.

De instrumente de scris se folosesc insa si multi scriitori, considerandu-le ca pe un factor important si puternic pentru extragerea filonului creativ din fiinta lor, ceea ce rareori se intampla atunci cand incearca sa dea viata cuvintelor prin intermediul unei tastaturi.

Instrumente de scris care sporesc creativitatea

Mapa mintii incorporeaza culori, desene si imagini pe care le stii de mic copil, prin urmare, atunci cand scrii un cuvant cu propria mana, cu un stilou cu cerneala sau un pix, conexiunile subconstiente sunt generatoare de mult mai multe idei, iar creativitatea devine maxima.

Cu atat mai inspirat poate fi cel care da viata cuvintelor folosind instrumente de scris deosebite prin aspect si functionalitate. De multe ori cele mai bune texte sunt cele scrise cu un stilou elegant care aluneca pe hartie, ca intr-un fel de ritual aparte, iar un desen cu adevarat artistic nu poate fi realizat decat cu un creion de buna calitate.

Pentru a castiga in creativitate si inspiratie, consultati gama noastra extrem de variata de instrumente de scris fabricate de branduri celebre in lume.